Někdo říká, že bez motorek by byl život opravdu hodně smutný. Jenomže já si tohle vůbec nemyslím. Podle mého názoru, kdyby člověk neměl vůbec motorku, stejně tak jako já, tak přeci se svět nezboří. Jenomže mnoho lidí říká, že motorky miluje. A dokonce i automechanici říkají, že s motorkami je menší práce než třeba s automobilem. Tak tohle samozřejmě chápu, vždyť přece motorka už má jenom dvě kola, kdežto automobil má čtyři kola, takže si myslím, že péče o motorku může být opravdu hodně jednodušší, ale znám zase lidi, kteří opravují motorky a říkají, že to někdy je opravdu hodně náročné.

Vždy jezděte opatrně.

Někdy prý se v tom nevyznají, že někdy pro ně je lepší opravovat automobil než nějakou motorku. Všichni víme, že motocykly nemusí být vždycky opravdu hodně kvalitní. A když si kupujete třeba v motorku od někoho, která už je použitá, kdy nejste úplně první majitel, tak bych si dávala opravdu veliký pozor. Takový pozor, abych třeba nenaletěla. Jak jsem si jednou kupovala elektrokoloběžku z druhé ruky a řeknu vám, že po měsíci mi přestala úplně fungovat. Původní první majitel mi zatajil, že je nějaká porouchaná a že velice často vypadává motor a stačí, aby elektrokoloběžka trošku navrhla a už třeba dva dny vůbec nejede.

Jezdíte také na motorce?

Byla jsem v šoku, i když jsem elektrokoloběžku koupila opravdu hodně výhodně za levno, tak i tak mi to velice naštvalo, protože potom jsem dala šest tisíc korun jenom za opravu. Takže cena motorky či elektrokola by se vůbec nevyplatila. Já si myslím, že je vždycky nejlepší, když si potom třeba pořídíte něco úplně nového. Takovéto elektru nebo techniku, motocykl je nejlepší, když si koupíte opravdu ihned úplně nové, takhle budete mít jistotu, že se tomu nic nestane. Maximálně kdyby tam byla chyba z výroby, tohle se mi už také několikrát stalo. Dokonce i bratr si jednou koupil úplně nový motocykl a měl tam vadu z výroby.